Spring til sidste nyt i bunden.

Født 7. juni 2007 - sådan ca.

Hugo Boss

på vej hjem i bilen.

 

favorit stol?

 

træt efter få timer.

 

favorit sofa med sol.

Billederne er fra 9. september 2007, dagen hvor vi hentede Hugo.

Han fandt ret hurtigt ud at ligge i vores seng om natten, og her efter få dage, ligger Hugo inde under dynen om natten.

Hugo har indtil videre kun været inde. Han bruger flittigt sin kattebakke.

Hugo har ikke vist den store interesse i at komme ud, hverken når vi går eller kommer hjem. 

Tørkost kan spises - når man er sulten, får lidt dåse mad når drengene kommer hjem fra skole.

Han går stadig op på spise bordet, men er efterhånden godt klar over at det er galt. Dog lokker noget lækkert og spændende jo stadig. Har ikke set ham på køkkenbordet.

Vægt : dette var ikke så nemt men ca. 16-1700 g

22. september 2007: vægt 2002 g

28. sep. fik en fin halskæde med navn og telefon nr. så kan jeg ringe hjem hvis  jeg bliver væk. Var ude en lille tur for første gang, alt var meget spændende. Fik også en lille pip-mus af stof. Er meget skægt at lege med.

29. sep. Kan ikke lide regnvejr - blev derfor inden for i dag. 

30. sep. Var igen ude, fangede den første mus. 

Se - er jeg ikke flot, er nysgerrig men går ikke så tit på bordet.

Hmmm, det ser meget spændende ud! Hov!

1. okt. Fangede en mus, som kom med ind i køkkenet. Musen løb langs væggen, gemte sig ved/under nogle tasker/poser. Oscar siger at han så musen løbe ud i bryggerset igen. Musen fandt vi ikke, heller ikke af Hugo.

3. okt. Hugo legede med en rigtigt mus i stuen. Måske er det den bortløbne mus - eller også er det en ny mus. Hugo har nu mindst 3 museliv på samvittigheden. 

6. okt.  vægt 2465 g. livretter: leverpostej mad, dertil tørfoder og lidt dåsemad.

13. okt. endnu en mus - og denne skulle spises! Alt kom ned! Kort efter kom Hugo ind, var stadig sulten, fik en leverpostej mad samt lidt kattemad som også blev spist. Og Hugo var stadig sulten, gik i hvert fald ud og spiste lidt tørkost.

23. okt. Vægt 2840 g. Har nu også taget en frø i drivhuset. Kan også godt lide at spise Whiskas med kartofler. - Kartoflerne spiser han til sidst - det vil jo være frygteligt hvis man bliver mæt inden whiskas'n var spist op!

26. nov. Til tider et god sted at sove. Begge 2 fik en lang nats søvn.

.

18. dec. Hugo i julehumør..

Hugo halsbånd med navneskilt faldt af - eller revet af. Vi har aldrig fundet det. Har så fået en andet halsbånd - som også er blevet væk! Det sidste halsbånd har vi fundet ude i haven.

5. juni 2008 Hugo kom hjem med en flot gråspurv i munden, vi skulle alle se den, så Hugo majede så godt han kunne - med gråspurven i munden. Han havde været ude hele natten, og plejede at komme hjem når vi står op. Fuglen var ikke helt død. Hugo kom som om - vær's'sko mor - tilbered den flot på en tallerken.

23. august 2008 Hugo er alligevel fars mis. Selv om han fanger masser af fugle, og har slæbt en muldvarp hjem, som stadigvæk er i haven.

Oktober 2008 Hugos dagsrytme. Efter aftensmaden begynder Hugo at mjave - helt vildt - så er der kun en ting at gøre, at lukke Hugo ud. Hugo er så ude hele natten, og kommer som regel ind om morgen. Får spist en ordentlig portion morgen mad, og får sig en god kæletur, derefter ligger Hugo sig til at sove det meste af dagen. 

 

  

Marts 2009. Har fået flere kredse mærker. Det er ikke altid "jeg" klarer mig. Men en gang flyvende rejer er bestemt godt!!

Forår 2009. Muldvarpen er død!!

December 2009. Hugo har det stadigvæk godt. Han går altid på toilettet uden for, kun de meget få gange, hvor han har været lukket inde i flere dage, bliver han nødsaget til at bruge sit eget toilet. Der bliver skiftet grus 1 eller 2 gange årligt! Han snakker stadig meget. Han har dog et eller andet ved sin venstre fod/pote - til tider halter han. Det er ikke hverdag. Vi har undersøgt ham, troede først at det var en klo, men alt ser fint ud. Måske er det lidt betændelse - kan en kat have en museskade? - senehindebetændelse af at fange for mange mus?

 

16. december: Hugo i sneen, uuh - det er koldt - tænker han.

13. marts 2010. Billedet vender ikke forkert.

 

Hugo forsvandt sommeren 2012. Har sidenhen ikke set eller fundet ham

 

 

retur